Haladás

2016.01.26. 19:21

Munkában a Hali masszőrjei

Jakab Ferenc és kollégái késő estig dolgoznak a beleki edzőtáborban.

Pum András

Csendben-rendben, kifogástalan körülmények között készül a törökországi edzőtáborban a Szombathelyi Swietelsky-Haladás együttese. Az időjárás kedden a magyarországihoz hasonlóan kellemes, szinte tavaszias volt Belekben. Délelőtt Garami Zsolt erőnléti edző dolgoztatta meg a fiúkat, míg délután labdás foglalkozás várt Jagodicsékra.

De nem csak a szakmai stáb és a játékosok, hanem dr. Kelemen Péter csapatorvos, valamint Jakab Ferenc és Váradi Gábor masszőrök is keményen dolgoznak.

- Miután nem először járunk edzőtáborban, természetesen tudtuk, miket kell hoznunk Belekbe, mire van és lehet szükségünk - tudtuk meg Jakab Ferenctől, aki Váradi Gáborral az egyik szállodai szobában rendezte be főhadiszállását. - Tulajdonképpen a komplett Rohonci úti öltözőt átköltöztettük Törökországba, minden velünk van. Ilyenkor a felkészülés alatt mindig sok a munkánk, de ez természetes, hiszen Belekbe is azért jöttünk, hogy dolgozhassunk. Jól dolgozik a stáb és a játékosok, így csak kisebb izomsérülés (izomfáradtság) van, semmi komoly. Az pedig a kemény munka velejárója, hogy a játékosok gyakrabban keresnek fel bennünk, hogy felfrissítsük, regeneráljuk a testüket - általában késő estig dolgozunk.

A vasiak szerdán - magyar idő szerint - 14.30-kor a román elsőosztály utolsó előtti helyén álló FC Voluntari ellen lépnek pályára.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!