Haladás

2015.11.20. 16:15

Németh Márió: Focira éhesen

A Szombathelyi Swietelsky-Haladás támadója a háromhetes szünet után már alig várja a szombati, paksi bajnokit.

Pum András

Eddigi 60 NB I-es mérkőzésén hét gólt szerzett Németh Márió, a zöld-fehérek támadója. A 20 esztendős futballista az idei bajnokságban négy találatnál jár - ezzel a csapat házi gólkirálya. Németh a 2015/16-os bajnokságban első gólját a Paks (1-0) ellen szerezte.

- Remélem, hasonló meccset játszunk, mint a Rohonci úton, akkor ugyanis sokkal jobbak voltunk a paksiaknál – mondta a Duna-partiak ellen győztes gólt szerző Németh Márió. – Azt viszont el kell ismerni, hazai pályán viszont nagyon erős a paksi csapat. Nagyon egységesek, stabilan védekeznek és életveszélyesen kontráznak - igaz ezek az ismérvek jellemzőek ránk is. Három hete nem játszottam tétmeccset, nagyon ki vagyok már éhezve a focira. Lehet, hogy a pálya talaja nem lesz a legjobb, de ez nemcsak minket, hanem ellenfelünket is ugyanúgy zavarja. Másrészt legutóbb a Fáy utcában sem voltak ideálisak a körülmények és ugye a saját pályánk talaja sem a legszuperebb. Hozzászoktunk tehát ehhez. Nehéz meccsre számítok, de győzni szeretnénk és megelőzni ellenfelünket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!