Haladás

2015.10.19. 18:58

Norvég tévések jártak a Rohonci úton

A legnagyobb norvég kereskedelmi televíziós társaság, a TV2 a 99-szeres válogatott Király Gábort kereste fel.

Pum András

Mint ismert, Magyarország Norvégiával játszik két Európa-bajnoki pótselejtezőt. Alighogy napvilágot látott a párosítás, a norvég TV2 vasárnap kora délután már egy e-mailben kereste meg a Haladást, hogy stábjuk aznap utazik Budapestre, hétfőn pedig szeretnének a 99-szeres válogatott kapussal, Király Gáborral Szombathelyen interjút készíteni.

 

Nos, a norvég tévések a hétfő délutáni Haladás-edzés előtt készítettek interjút Királlyal. A kapus a tribünön, a VIP-teremben, a sajtószobában valamint az öltözőben is nyilatkozott külföldi pályafutásáról, a Haladásról, szürke mackóalsójáról, a magyar-norvég párharc várható kimeneteléről - de a zöld-fehérek kapusedzőjét, Jakab Csabát is meginterjúvolták Királyról. Majd az edzésbe is belenéztek az északi kollégák. Megkérdeztük a norvég tévéseket, mit várnak a magyar-norvég párharctól? Nos, 60 százalékot adtak hazájuk, 40-et Magyarország sikerére. Ugyancsak képben voltak a magyar nemzeti tizeneggyel kapcsolatban, például a válogatottságot korábban lemondó Huszti Szabolcsra is emlékeztek.

 

 

 

A héten még két norvég televíziós társaság jelentkezett be Rohonci úti forgatásra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!