Haladás

2017.02.08. 11:02

Osztrák válogatott támadót tesztel a Haladás

A 28 éves, st. pölteni futballista, Daniel Beichler próbajátékon szerepel a Szombathelyi Swietelsky-Haladásban.

Pum András

Hétfő óta Szombathelyen készül a St. Pölten 28 esztendős osztrák támadója, Daniel Beichler. A 183 cm magas futballista korábban 12 alkalommal az U17-es, háromszor az U18-as, 14-szer az U19-es, négyszer az U20-as, háromszor az U21-es osztrák válogatottban is pályára lépett. Öt alkalommal a felnőttválogatottban is játszott.

A Sturm Grazban nevelkedett játékos pályafutása során több klubban is megfordult. Az olasz Regginában, a német Hertha BSC-ben és Duisburgban, a svájci St. Gallenben, az osztrák Riedben, a német Sandhausenben játszott, majd ismét nevelőegyesülete, a Sturm Graz következett. 2016 nyarán került az osztrák elsőosztályú St. Pöltenhez, ősszel viszont a klub második csapatában kapott lehetőséget.

Beichler jelenleg a St. Pölten játékosa. Fotó: krone.at

Az osztrák elsőosztályban eddig 144 meccsen 38 gólig jutott, a német másodosztályban kilenc bajnokin szerepelt, és 13 Európa-liga találkozón is lehetőséget kapott, négy gólt szerzett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!