Haladás

2016.01.23. 12:19

Remek körülmények között készül a Hali Törökországban

A sidei hotelnél egy még elegánsabb beleki szállodában tölt el tíz napot a Szombathelyi Swietelsky-Haladás labdarúgócsapata.

haladas.hu

Péntek délután 14.30-kor gördült ki a Haladás autóbusza a Rohonci útról, majd a csapat a schwechati repülőtérről 18.55-kor induló géppel utazott Antalyába.

A leszállást követően a zöld-fehérek a transzferrel nem az eredetileg tervezett sidei hotelba hajtattak, hanem - ugyanazért az árért - egy még szuperebb, beleki szállodában, a Riu Kaya Palazzo Golf Resort Hotelben szálltak meg.

A beleki szálloda

A beleki hotelben éjfélkor még megvacsorázott a csapat, majd a másnapi reggeli után délelőtt már erőnléti tréninget tartott a szakmai stáb. Az ebédet és a csendes pihenőt követően délután pedig labdás edzés vár a játékosokra.

Vasárnaptól két Illés Akadémia-futballista, Szőke Dániel és Garda Géza is a csapattal készül Belekben. A zöld-fehérek aznap délután 15 órakor a 16 csapatos lengyel elsőosztály 7. helyén álló Zaglebie Lubin ellen vívják első törökországi edzőmérkőzésüket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!