Távozott a Haladás támadója

2017. május 08., 15:24 szerző: Pum András fotós: Unger Tamás
komment
A Haladás NB I-es labdarúgócsapata közös megegyezéssel szerződést bontott a nyáron érkezett spanyol Ezequiel Calventével.
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 1

Az NB I-ből tavaly kiesett Békéscsaba támadóját, Ezequiel Calventét a fél első osztály szerette volna leigazolni. Az alacsony termetű, technikás csatár végül egy évre kölcsönbe a Szombathelyi Swietelsky-Haladáshoz került. A 26 esztendős támadó azonban már a nyári, ausztriai edzőtáborban megsérült, ágyékproblémái miatt ősszel edzőmeccsen és bajnokin sem szerepelt. A téli alapozást végigdolgozta, a tavaszi első, Újpest elleni bajnokin kezdőként 57 percet játszott, amikor ismét megsérült, részleges külső bokaszalag-szakadást szenvedett. Mivel a spanyol a tavasszal már nem szerepelhet, a Haladás közös megegyezéssel szerződést bontott vele.

– Annak idején sokat futballoztam külföldön, és az volt a tapasztalatom, ha az első napod rossz, a többi sem alakul jól – mondta Mészöly Géza, a Haladás vezetőedzője. – Márpedig Calvente nem tudott beilleszkedni az egyébként remek közösségünkbe. Ennek ellenére télen nagyon bíztunk benne, mindannyian esélyt adtunk számára, hogy tavasszal tehetségéhez méltóan futballozik, de ismét megsérült.

Pum András

2017. május 08., 15:24 szerző: Pum András fotós: Unger Tamás

Hozzászólások

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...