Harsonával

2023.11.13. 15:59

A Bartók Teremben is készültek felvételek az új Sear Bliss lemezhez

Vaol.hu

Forrás: Facebook/Sear Bliss

Már javában zajlanak a 30 éves Sear Bliss új lemezének felvételei. Ahogy arról korábban beszámoltunk, az 1993-ban alakult szombathelyi black metál formáció szeptemberben osztotta meg közösségi oldalán, hogy gőzerővel elkezdődtek az új korong - sorban a kilencedik - munkálatai egy ausztriai stúdióban.

A harsona felvételek elkészítésére pedig nem akármilyen helyszínt szemeltek ki a fiúk: a szombathelyi Bartók Terem különleges hangzása is visszaköszön majd a Sear Bliss új lemezén.

A zenekar harsonása, Pál Zoltán a csapat közösségi oldalán azt írta: - A Szombathelyi Bartók Béla Zeneiskola növendékeként sokszor jártam, és játszottam is ezen a színpadon. Később az Ifjúsági, majd a Városi Fúvószenekar, még később az Isis Big Band tagjaként pedig megszámlálhatatlan alkalommal zsebeltem be itt sokadmagammal a tapsokat. Kb. 15 évvel ezelőtt szólaltattam meg a hangszeremet itt utoljára, és a koncertterembe lépve egyből megrohantak az emlékek.

Arról, hogy mi is az különleges hangzás, amelyet hallhatunk majd a Sear Bliss kilencedik lemezén egy kisebb videót is megosztottak:

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!