vaol.hu podcast

2023.10.06. 07:00

Hogyan is készítsünk halételeket?

Tersztyánszky Krisztina

Forrás: Szemes Dániel

 Vajon miért fogyaszt a magyar ember az ajánlatosnál kevesebb halat, és mi kellene ahhoz, hogy ez megváltozzon? Néhány jótanáccsal szeretnénk segíteni azoknak, akik valamiért idegenkednek a halételek elkészítésétől. Podcastműsorunk vendége ezúttal Bősz Miklós kőszegi séf, aki szakácsként és kreatív alkotóként rendszeres közreműködője a vaskeresztesi Halas Napoknak. Neki tesszük fel a sokakat foglalkoztató kérdéseket: Hol vásároljunk halat és milyen fajtát? Kell-e félni a fagyasztott tengeri halfiléktől? Milyen fűszereket használjunk? Serpenyőben vagy sütőben süssük? És mennyire ajánlatos csípősre főzni a halászlét? Bősz Miklóstól még a tenger gyümölcseinek otthoni elkészítéséhez is könnyen megvalósítható receptet kapnak olvasóink.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!