2023.10.06. 07:00
Hogyan is készítsünk halételeket?
Forrás: Szemes Dániel
Vajon miért fogyaszt a magyar ember az ajánlatosnál kevesebb halat, és mi kellene ahhoz, hogy ez megváltozzon? Néhány jótanáccsal szeretnénk segíteni azoknak, akik valamiért idegenkednek a halételek elkészítésétől. Podcastműsorunk vendége ezúttal Bősz Miklós kőszegi séf, aki szakácsként és kreatív alkotóként rendszeres közreműködője a vaskeresztesi Halas Napoknak. Neki tesszük fel a sokakat foglalkoztató kérdéseket: Hol vásároljunk halat és milyen fajtát? Kell-e félni a fagyasztott tengeri halfiléktől? Milyen fűszereket használjunk? Serpenyőben vagy sütőben süssük? És mennyire ajánlatos csípősre főzni a halászlét? Bősz Miklóstól még a tenger gyümölcseinek otthoni elkészítéséhez is könnyen megvalósítható receptet kapnak olvasóink.
vaol.hu podcast
- A siker az embereken múlik, nem pedig a körülményeken - Lőrincz Lajossal beszélgettünk
- Az igazi példakép: Erdélyi Andreával, Erdélyi Rolika édesanyjával beszélgettünk
- Szombathelyen és környékén van telekkínálat – Beszélgetőtárs Gáspár Péter építészmérnök
- A testünket hordja, vigyázzunk rá! – Vendégünk Kendig Péter kéz- és lábápoló szakoktató
vaol.hu podcast
- A siker az embereken múlik, nem pedig a körülményeken - Lőrincz Lajossal beszélgettünk
- Az igazi példakép: Erdélyi Andreával, Erdélyi Rolika édesanyjával beszélgettünk
- Szombathelyen és környékén van telekkínálat – Beszélgetőtárs Gáspár Péter építészmérnök
- A testünket hordja, vigyázzunk rá! – Vendégünk Kendig Péter kéz- és lábápoló szakoktató
- Mesélő podcast: Musits Zsigmond, a „magyar Marconi”