Baleset

2023.04.24. 13:34

Gázvezeték is megrongálódott egy szombathelyi balesetben - fotók

Horváth Balázs

Forrás: Horváth Balázs

Hétfőn kora délután egy Ford kisteherautó haladt Szombathelyen a Verseny utcában, a sofőr az Élmunkás utca egyenrangú kereszteződésében nem adta meg az elsőbbséget a neki jobbról érkező Renault személyautónak, amivel összeütköztek. A Renault ezután egy ház kerítésének csapódott, míg a Ford egy gázvezetéket megrongálva szintén kerítésnek ütközött. A baleset helyszínéről a Renault vezetőjét a mentők kórházba szállították, az elsődleges információk szerint ő könnyebben sérült. A helyszínre a tűzoltók és a gázszolgáltató szakemberei is kiérkeztek.

Forrás: Horváth Balázs

Ebben a kereszteződésben nem régen változtatták meg a forgalmi rendet, addig az Élmunkás utcában haladóknak volt elsőbbsége, míg a Verseny utcából stop tábla volt kitéve. Mióta egyenrangú lett a kereszteződés, legalább három baleset történt itt. A mostani baleset műszaki mentése közben is több olyan jármű volt, aminek a vezetője lassítás és körülnézés nélkül ment át az egyenrangú kereszteződésen.

Forrás: Horváth Balázs
Forrás: Horváth Balázs

 

Forrás: Horváth Balázs

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában