Tiszta Amerika

2024.04.23. 14:34

Fegyvert fogtak olvasónkra Körmenden, várandós felesége is ott ült az autóban - frissítve!

Egy neve elhallgatását kérő olvasónk levélben osztott meg velünk egy durva történetet: egy férfi pisztollyal fenyegette meg őt és várandós feleségét Körmenden.

Vaol.hu

Illusztráció!

Forrás: Shutterstock

Ilyen lehet az, amikor egy hollywoodi film forgatókönyve egyszer csak megelevenedik.

Tegnap, vagyis hétfőn történt az eset a Rába-parti vasi városban, amikor olvasónk és a mellette utazó várandós felesége elé kifordult úgy egy autó, hogy csak vészfékezve tudták elkerülni a balesetet. Megjegyzi, hogy nem dudáltak, nem villogtattak, igazából nem csináltak semmi különös dolgot, hanem kikerülték és továbbmentek, majd az egyik helyi étterem előtti pénzváltónál leparkoltak. Ekkor következett az igazi bonyodalom, ugyanis követte őket az autó. Melléjük állt és lehúzta az ablakot, ekkor olvasónk kérdőre vonta, hogy mi az oka az agresszív viselkedésének, erre előkapott egy maroklőfegyvert és már azzal a kezében fenyegette meg halálosan olvasónkat. Ekkor olvasónk annyira felháborodott, hogy ordibálás után kitépte az anyósülés felőli ajtót, és megpróbálta kiütni a kezéből a lőfegyvert. Végül elmenekült a férfi a helyszínről, de olvasónk utánahajtott, közben pedig hívta a rendőrséget. Valószínűleg megijedhetett, hogy követte olvasónk, így egyenesen a rendőrségre ment, ahol előállították garázdaság megalapozott gyanújával. Olvasónkat és feleségét is kihallgatták, akik megtették a feljelentést a pisztollyal hadonászó férfi ellen. 

Kérdéseinket elküldtük a rendőrségnek. A Vas Vármegyei Rendőr-főkapitányságtól lapunk megtudta, az eset körülményeit a Körmendi Rendőrkapitányság büntetőeljárás keretében vizsgálja.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában