Elmentek mellette

2024.04.21. 08:53

Megdöbbentő részletek az eltűnt szombathelyi kétéves kisfiú megtalálásáról

A 112Press beszélt a kisfiút megtaláló férfival, megdöbbentő részletek derültek ki a forgalmas négysávos úton haladó kétéves kisfiú megtalálásáról.

Vaol.hu

Fotó: VVRFK FB

Szombaton este tette közzé a Vas Vármegyei Rendőr-főkapitányság közösségi oldalán a felhívást, hogy egy két év körüli kisfiú szüleit keresik, akit a forgalmas, négysávos szombathelyi Zanati út külső sávjában találtak meg lábbal hajtós kismotorján haladva. A kisfiú látszólag nagyon lengén volt öltözve a hideg időben. A rendőrök biztonságba helyezték amíg a szülőket megtalálták. A kisfiút Árminnak hívták, ezt ő árulta el a rendőröknek, de ennél többet nem tudtak meg róla, a szülei végül a felhívásra jelentkeztek.

A 112Press beszélt a kisfiút megtaláló férfival, az interjúból megdöbbentő részletek derültek ki, például hogy rengeteg autós elment a forgalmas úton lévő aluljáróban a kis lábbal hajtós motoron haladó kétéves fiú mellett, miközben teljesen egyértelmű volt, hogy a gyerek veszélyben van az autók között. A kisfiúnak több száz métert kellett megtennie, mielőtt a Zanati útra ért volna, a szülők valószínűleg hosszú ideig nem vették észre, hogy a kisgyerek megszökött.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában