pipa klub

2017.09.21. 20:00

Bronzérmet szereztek a gotthárdi pipások Szigetváron

Kettő harmadik helyezéssel tértek haza a szentgotthárdi pipások a Zrínyi Napokról – számolt be a sikerről Kiss Zsolt, a Szentgotthárdi Pipa Klub elnöke.

Bakos Ágnes

A kétszeres bronzérmes gotthárdiak Fotó: Szentgotthárdi Pipa Klub

A Magyar Lassúsági Pipaszívó Bajnokság harmadik fordulóját rendezte meg Szigetváron a Kisváros Pipaklub, a Zrínyi Napok rendezvény sorozat alkalmával. A versenyen Vas megyeiek is voltak: részt vettek a Szentgotthárdi Pipa Klub tagjai. Nem hiába utaztak és készültek: dobogós helyet értek el egyéniben és a csapatversenyben is.

A kétszeres bronzérmes gotthárdiak Fotó: Szentgotthárdi Pipa Klub

A Magyar Lassúsági Pipaszívó Bajnokság harmadik fordulóját rendezte meg Szigetváron a Kisváros Pipaklub, a Zrínyi Napok rendezvény sorozat alkalmával. A versenyen Vas megyeiek is voltak: részt vettek a Szentgotthárdi Pipa Klub tagjai. Nem hiába utaztak és készültek: dobogós helyet értek el egyéniben és a csapatversenyben is.Összesen 48-an mérették meg magukat, érdekes, hogy tíz hölgy is volt a pipázók között. Fodor Béla 1 óra 24 perc 33 másodperccel a harmadik helyet szerezte meg, mindössze két világbajnok dombóvári pipás tudta megelőzni. A jó egyéni helyezés segített a csapatnak: ebben is a harmadik helyet hozta a gotthárdi klub, 3 óra 15 perc 52 másodperces idővel.A csapat tagja volt Kiss Zsolt elnök mellett Fodor Béla, Kiss Levente, és Galambos István.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában