Roadshow

2018.05.14. 20:55

Hűvös hétfő reggeli csobbanás Balázsékkal

A Rádió 1 Roadshowjának hétfő reggeli állomása a szombathelyi Fő tér volt. Akik kitartottak a zuhogó eső ellenére is, értékes ajándékokkal gazdagodhattak.

Lutor Katalin

Nagy érdeklődés övezte a Rádió 1 élő közvetítését a szombathelyi Fő téren. A sok esernyő szinte tetőt képzett a közönség feje felett. A versenykedvet a szakadó eső sem tudta elvenni senkitől – bátran állatjelmezbe bújtak, vizes medencében csobbantak így is az érdeklődők. A híradások között Rákóczi Ferenc és Vadon János vezényletével lehetett értékes nyereményekkel, ajándékcsomagokkal gazdagodni. Valamint felejthetetlen élményekkel.

Akinek ugyanis nincs otthon kisállata, most ő maga lehetett egy: a merészebbek kiskutyának öltözve versenyezhettek időre, szlalompályán. Rákóczi Feri meg is jegyezte: ritka szürreális ez a kép a két lábon járó kutyajelmezesekkel.

Az élő bejelentkezést ezúttal a városra aktualizálták: egyből dalra is fakadtak, hogy „Szombathely szép állomás...” Aztán az elmúlt napok témáját, az Eurovíziós Dalfesztivált is kielemezték.

Sebestyén Balázs elmondta, csak vasárnap este érkezett, és a turné miatt már hétfő délután tovább is kell állniuk, így most nem sokat lát a városból. Az időjárás amúgy sem kedvez a városnézésnek. Viszont nagy örömükre szolgál, hogy a rossz idő ellenére is nagyon sokan kilátogattak a vetélkedőkre és a közvetítésre.

A szervezők apró ajándékokkal – tollakkal, kulcstartókkal, dedikáltatható képekkel – is kedveskedtek a nézelődőknek, a leghasznosabb ajándék azonban a strandlabda lett, amely leeresztett állapotban tökéletesen használható sapkaként is.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában