Szeretetre vágynak

2019.07.31. 16:00

Akiket leadtak vagy találtak: a szombathelyi ebrendészet gazdikeresői

Félőske, Staff, Jágó, Samu, Tri, Vadász, Cézár, Bodri, Astor: mind a szombathelyi közterület-felügyelet állategészségügyi és ebrendészeti szolgálat telephelyéről örökbe fogadható ebek.

Bakos Ágnes

Félőske egy foxi keverék kan kutya, a két év körüli ebet a Kolozsvár utcában találták az év második napján. Nagyon félős állat, és nagyon várja leendő családját a Hajnóczy utcai ebrendészeti telephelyen.

Jágó közepes méretű keverék kan kutya, nem fiatal: tíz éves lesz. Hű társa volt egykori gazdájának, aki elhunyt, így került a félős Jágó a Hajnóczy utcai telepre, ahonnan új családhoz költözne mielőbb.

Vadász egy staffordshire terrier keverék, másfél év körüli kan kutya, még január végén találták, gazdája nem jelentkezett érte – most szerető, vigyázó családra vár.

Bodri leadott kutya, idős gazdája nem tudta ellátni a pumi keverék kan kutyát, ezért keresnek új családot a három év körüli Bodrinak.

Astor hatalmas és barátságos. A közép ázsiai juhászkutya kan és három év körüli, gazdája lemondott róla, ezért keresnek neki új családot a közterület-felügyelet ebrendészeti telepén.

Staff, a staffordshire terrier keverék kan olyan rossz körülmények között élt, hogy még a menhely is jobb, mint ahol élt… De még jobb helyet, szerető családot szeretne!

Liza egy két év körüli rottweiler szuka. Kedves, jámbor eb, szeretne családban élni – mielőbb.

Tacskó tacskó és német vizsla keverék, három éves, barátságos és játékos kan kutya.

Rott egy rottweiler keverék kan kutya, három éves, szerető családra vár.

Ildikó közepes méretű keverék szuka kutya. Még csak egy éves, de már több gazdája volt – most az igazit keresi.

Az ebekről a szombathelyi közterület-felügyelet állategészségügyi és ebrendészeti szolgálat telephelyén lehet érdeklődni, a Hajnóczy u. 1. szám alatt ügyfélfogadási időben, vagyis hétfőnként és csütörtökönként 11 és 15 óra között, valamint péntekenként 8 és 12 óra között.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában