felújítás

2021.06.23. 21:00

Átalakítják a főbejáratot

Megkezdték a Rákóczi Ferenc utcai háziorvosi rendelő főbejáratának átalakítását és az épület előtti térrendezést.

Tersztyánszky Krisztina

A főbejárathoz több lépcsőfok vezet. Ezt az előlépcsőt átalakítják, illetve új rámpát építenek, ami megkönnyíti a betegszállító hordággyal való bejutást. Az épület előtti területen pedig teljes térrendezést végeznek. Új térkőburkolat készül, parkolókat, járdákat alakítanak ki, virágágyást létesítenek, kerékpártároló is szolgálja a rendelőbe érkező betegek kényelmét. A kivitelezés június 10-én megkezdődött. Az első ütemben a rámpát építik meg, a betegfogadás részére fenntartott parkolórészt lezárták.

A továbbiakban a főbejáratot közvetlenül érintő munkák, a lépcsőépítés miatt ezt az ajtót szintén lezárják, így a rendelőket a július 15-ére tervezett befejezésig csak a hátsó bejáraton át lehet megközelíteni, a Széll Kálmán tér 14. szám felől, a főtéri vasbolt melletti kapualj mögötti udvaron keresztül. A Rákóczi utcában, az épület előtti, beruházással érintett területeken is ütemezett lezárások várhatók a munkálatok függvényében. A parkolók és a parkosítás elkészülésének határideje szeptember 30-a.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában