Már aláírták a szerződést

2022.06.13. 14:00

Új fogorvos érkezik Kőszegre

Várhatóan nyár végén, ősz elején kezdi meg rendelését a 2. számú vegyes fogorvosi körzet új fogorvosa, dr. Gombár René. A praxisjog átadásához szükséges előszerződést már aláírták.

vn

Fotó: fb

A 2. számú vegyes fogorvosi körzetben praktizáló dr. Sujbert Pál a május végi képviselő-testületi ülésen jelentette be visszavonulását. Életkora és egészségi állapota miatt döntött úgy, hogy értékesíti praxisát az Aradon 1983-ban született, majd Németországban tanult és diplomázott, jelenleg Mosonmagyaróváron rendelő dr. Gombár René fogorvosnak. Amint a közösségi oldalon olvasható: az Országos Kórházi Főigazgatóság véleménye szerint a praxisengedély kiadásának, valamint a doktor és az önkormányzat közötti feladatellátási szerződés megkötésének nincs akadálya, feltétele viszont az aláírt előszerződés. Ez megtörtént, így elkezdődhet a szükséges engedélyek beszerzése. Dr. Gombár René a találkozón elmondta, szeretne Kőszegen letelepedni. 

Címkék#fogorvos

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában