Karneváli lázban

2022.08.27. 17:34

Karneváli hangulatok - Szombat délután a Sörtérre is kilátogattunk - fotók

Bege Botond

Forrás: Cseh Gábor

Szombat délután megnéztük a Sörteret és annak környékét. A színpadon az Isis Big Band készülődött, amíg az asztalok szépen lassan megteltek érdeklődőkkel. A zenekar klasszikus swing és big band darabok mellett filmzenét, popot és rock slágereket játszott big band stílusban, amire sokan voltak kíváncsiak, végül már nehezen lehetett szabad asztalt találni a téren. 

 

Az ínyencek a Sörtéren megkóstolhattak a hazai sörök mellett erdélyi, cseh vagy kézműves italokat is. A mai programokat a Mokka zenekar zárja, koncertjük  22:30-kor kezdődik. Az idő enyhülésével egyre több ember ment ki a karneválra és sétált, iszogatott, beszélgetett a különféle színpadok, utcák között. Sőt, olyan párral is találkoztunk, akik a karnevál alatt, szombat délután mondták ki a boldogító igent a Szent Erzsébet templomban – nekik sok boldogságot kívánunk! Várhatóan a felvonulásra lesznek a legtöbben kíváncsiak a szombati napon. 

Az Isis Big Band koncertje a Sör téren:

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában