Takarékossági intézkedések

2022.10.24. 17:00

Változik a hivatal munkarendje, bezárják a Refektóriumot Szentgotthárdon

A megemelkedő energiaárakkal összefüggő takarékossági intézkedések a Szentgotthárdi Közös Önkormányzati Hivatal munkarendjét, illetve ügyfélfogadását is érintik.

Tóth Judit

Forrás: Szendi Péter

A Szentgotthárdi Közös Önkormányzati Hivatalban november másodikától visszavonásig új munkarend lép érvénybe, ezzel együtt az ügyfélfogadási idő is változik. A munkatársak részben otthonról, részben a munkahelyükről látják el feladataikat. Hétfőn, szerdán, csütörtökön és pénteken csak délelőtt lesz fűtés a hivatal épületében, így ezeken a napokon fél 8-tól délig a hivatalban lesz munkavégzés, 12 órától 16 óráig home office-ban, azaz otthonról dolgoznak a munkatársak. 

Kedden délelőtt nem lesz fűtés, így ezen a napon reggel fél nyolctól délig tart az otthoni munkavégzés, után 12-16 óra között pedig a hivatalban állnak az ügyfelek rendelkezésére. Ennek megfelelően az ügyfélfogadás rendje is változik, emellett a hivatali telefonokon is csak a hivatali munkaidőben lesznek elérhetőek az ügyintézők. 

A Refektóriumot december 3-tól zárják le előreláthatólag február 28-ig. Ezen idő alatt rendezvények, esküvők sem tarthatók a Refektóriumban, csak kivételesen indokolt esetben akkor, ha az érintettek elfogadják, hogy fűtést nem tudnak biztosítani a helyiségben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában