Nagy siker volt

2022.12.31. 13:01

Termelői piac és koncert az év utolsó napján Nádasdon - fotók, videó

Óriási hangulatban telt a 2022-es esztendő utolsó termelői piaca Nádasdon. A szervezők koncerttel is készültek szilveszter napjára, fellépett az Övön alul zenekar.

Tóth Judit

Fotó: © Unger Tamás

Majdhogynem kicsinek bizonyult a nádasdi lábaspajta az óév utolsó termelői piacán, hiszen több százan jöttek nézelődni, vásárolni vagy éppenséggel zenét hallgatni. Utóbbiról az Övön alul zenekar gondoskodott, a formáció a térség ismert csapata, és jobbára rock slágerekre szakosodott. Ottjártunkkor éppen a Máma még nem ittunk semmit, nem mehet ez így tovább kezdetű nóta szólt, amelynek éneklésébe természetesen a közönség is besegített Horváth Johnny Tibornak.

Az árusító pultoknál is nagy volt a tolongás, különösen a lángos és a sült kolbász volt kelendő, ezekért hosszú sorban várakoztak a vevők, de állíthatjuk, hogy megérte, mi is megkóstoltuk. Hentesáruval, hidegtálakkal, savanyúságokkal, mézekkel, szörpökkel, rétesekkel és süteményekkel megrakott standoknál lehetett válogatni, a zárásra nem sok minden maradt. Ez is mutatja a nádasdi termelői piac népszerűségét, sikerét. Ilyen évzárás után mindenki várja a következő piacot, ami 2023-ban január 14-én nyit ki először.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában