Idősek Világnapja

2023.10.03. 13:03

Köszönet és hála mindenért - Szépkorúakat köszöntött Ágh Péter

Nemesládonyban Rubóczkiné Börczy Viktória polgármesterrel, Kemenessömjénben Kurucz Attila, Simaságon Simon Dániel polgármesterrel együtt köszöntötte Ágh Péter országgyűlési képviselő az Idősek Világnapja alkalmából a falvak szépkorú lakóit.

Tóth Katalin

Forrás: Ohr Tibor

Mindhárom település megbecsüli a szépkorúakat – az idősek tiszteletére szombaton mindenhol ünnepségeket szerveztek. A kemenessömjéni nyugdíjasok közül 54-en összegyűltek, hogy meghallgassák Hajba Andrást, aki énekelt. 

Forrás: Ohr Tibor

Zenével, verssel, vendéglátással is fogadták őket a felújított kultúrházban. Simaságon az 50 éves házassági évfordulósokat köszöntötték először, majd felléptek a sárvári mazsorettek, a séi citerazenekar és operettslágereket is hallhatott a közönség. Nemesládonyban több mint ötven embert megvendégeltek szombaton. Verssel, színdarabbal, zenés műsorral is megtisztelték őket. Ágh Péter a látogatások kapcsán kiemelte: megtiszteltetés volt személyesen kifejezni nagyrabecsülését. 

Forrás: Ohr Tibor

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában