Vas Népe-kalendárium

2023.12.11. 07:00

A Vas Népe adventi kalendáriuma újabb meglepetéseket tartogat

Csodálatos vagy. Eleget teszel. Ügyesen csinálod. Büszke lehetsz magadra. Értékes vagy. Pihenj egy kicsit. Megérdemled, hogy szeressenek. Úgy vagy jó, ahogy vagy. A Vas Népe adventi kalendáriumának összeállításakor az a gondolatunk támadt, hogy sokkal kevesebbet halljuk ezeket a mondatokat, mint kellene.

Csabai Bernadett

Fotó: © Cseh Gábor

Rohanunk a feladatok után, igyekszünk helytállni az iskolában, a munkában, férfiként, nőként, férjként, feleségként. A karácsony a béke és a pihenés helyett a tökéletes ajándék kiválasztásáról, a hatféle süteménytől roskadozó asztalról, a három napig tartó főzésről szól. És talán még ezután is azt érezzük: nem tettünk meg mindent, nem tettünk eleget. Sokszor elmerülünk a teendők sokaságában és elfelejtjük, mennyire értékesek is vagyunk. Mindannyian. Kivétel nélkül.

A Vas Népe szerkesztősége szeretne emlékeztetni erre mindenkit, ezért apró üzeneteket rejtettünk el a karácsonyi vásár különböző pontjain. Ünnepi ajándékkártyákba írtunk olyan gondolatokat és jókívánságokat, amiket ha többet mondanánk egymásnak, akkor egy egészségesebb társadalomban élnénk. Keressék, keressétek a szombathelyi Fő téren és a Berzsenyi téren az apró üzeneteinket.

Reméljük, mosolyt csalunk vele az arcokra és szebbé tesszük olvasóink napját. Hisszük, hogy mindenki azt az üzenetet fogja megtalálni, amire abban a pillanatban szüksége van. És arra biztatunk mindenkit, aki megtalálja a kis meglepetésünket, hogy a benne lévő gondolatot mondja el csak két szerettének. Máris szebb lesz a karácsony.

© Cseh Gábor
Fotó: © Cseh Gábor

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában