Barnahus

2023.12.09. 11:30

Danics Dóra adománygyűjtésre buzdít (videó)

A gyönyörű énekesnő, Danics Dóra is felkarolta a Vas Népe és a vaol.hu jótékonysági adománygyűjtő akcióját.

Vaol.hu

Forrás: MW-archív

A Szombathelyen élő énekesnő, Danics Dóra a Vas Népe és a vaol.hu adománygyűjtő akciója mellé állt. Videóban beszél arról, hogy mennyire fontos, hogy támogassuk a Barnahus játszótér építési tervét. 

Danics Dóra úgy fogalmaz: Vannak dolgok, amiket nem lehet jóvá tenni. Ilyen az, ha egy gyermeket bántanak, zaklatnak, abuzálnak. Azonban, ha ez mégis megtörténik, felelősségünk van abban, hogy a lehető leghumánusabb módon beszélhessenek az abuzált gyermekek az őket ért bántalmakról. 

Ezért támogatja a Vas Népe idei jótékonysági adománygyűjtését, amely a Barnahus szombathelyi szolgálatának gyűjt egy új játszótérre. 

Korábban már beszámoltunk arról, hogy 15 millió forintra lenne szükség egy új játszótér felépítésére.

Ha ön is szeretne segíteni, akkor megteheti: a Lapcom Média Alapítvány Vas Népe és vaol.hu olvasói adományoknak nyitott alszámlájára december 21-én 12 óráig várják az adományokat. 

Ha többet szeretne tudni a témáról, akkor nézze meg ezt a cikket! https://www.vaol.hu/helyi-kozelet/2023/12/barnahus-adomanygyujtes-tamogatas-vasnepe

Segítsünk együtt a Barnahusnak!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában