vaol.hu podcast

2023.12.03. 19:00

Rolika küzdeni tanít - Podcastünkben a bátor kisfiúval és családjával beszélgettünk

Gáspár Eszter

Forrás: Unger Tamás

„Ha valakit csak a mosolyáról, az optimizmusáról ismersz, az nem azt jelenti, hogy nincsenek megpróbáltatásai az életben…”- Erdélyi Rolikát és családját talán ezekkel a szavakkal lehetne a legjobban leírni. Ahogy megjelentek a szerkesztőségünkben, mindenki arcára mosolyt csaltak. Sok nehézségen vannak túl. Rolika jelenleg is gyógytornára jár, hogy csípőműtétjét követően újra lábra tudjon állni.

Erdélyi Andrea, a kisfiú édesanyja elmondta:

- Nagyon féltünk ettől a műtéttől, nem tudjuk, mire számítsunk. Több mint egy éve nem nehezedett Roli a lábára a fájdalom és a csípőproblémai miatt. A műtét után 42 napig kellett gipszben feküdnie. Elképesztően büszkék vagyunk rá, hogy ilyen erős, küzdeni akaró, angyallelkű fiú szülei vagyunk!

A beszélgetésünkből kiderül, hogy érzi magát most Rolika, hogyan telt el ez a 42 nap.  Az Erdélyi család mesél arról is, hogyan vészelték át ezeket a nehéz időket. Honnan van ennyi erejük?

Rolika kívánságát is teljesíteni tudtuk. A podcastből az is kiderül miről álmodik ez a fiú.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában