Kooperációs megbeszélés

2024.04.18. 14:06

Folytatódnak az útfejlesztések Sárváron

Az önkormányzat képviselői és a kivitelező cég munkatársai tartottak kooperációs megbeszélést szerdán, a járda-, út- és csapadékvíz-elvezető rendszer felújításában érintett területeken. A munkálatok négy utcában fognak megvalósulni.

Polgár Patrícia

Forrás: Facebook

Április 17-én újabb kooperációs megbeszélést tartottak a sárvári önkormányzat képviselői és a kivitelező cég munkatársai a járda-, út- és csapadékvíz-elvezető rendszer felújítási program kapcsán. Az egyeztetésen többek között Kondora István polgármester, dr. Máhr Tivadar alpolgármester, Kampel Oszkár és Németh Róbert önkormányzati képviselők, valamint Kampelné Kozlovszki Marianna bizottsági tag jelölt vett részt – tájékoztatott közösségi oldalán dr. Máhr Tivadar, Sárvár alpolgármestere.

Mint kiderült, a megbeszélést a Petőfi Sándor utca 24. számú társasház mögött kezdték, ahol már megvalósult a járda meghosszabbítása és a tereprendezés. Ezt követően több olyan utcát is bejártak a résztvevők, ahol megkezdődtek vagy folytatódtak a munkálatok.

A Petőfi utcában, a Cseperedő Bölcsőde mellett megvalósul két, az útburkolatban magasabban fekvő csapadékvíz víznyelő szükség szerinti lesüllyesztése és a víznyelők közelében lévő útburkolat vízelvezetést szolgáló felújítása.

Forrás: Facebook

Az Uzsoki utcában, a vasúti terület mellett megtörtént a támfal rézsűjének megnyesése. Az utcában a lakosság kérésére kihelyezésre került egy fekvőrendőr.

A helyszínen, a szakemberekkel közösen egyeztettek a Hunyadi utca 16. számú épület melletti, a Laktanya utcai útcsatlakozásnál lévő csapadékvíz-elvezetés megoldásáról is.

A kivitelező elvégzi a Vágóhíd utca 3-tól a 12-es számú házig a szikkasztó árok kialakítását, illetve profilozását, valamint a Vágóhíd u. 3. szám előtt járda felújítását szerkezetépítéssel és folyóka építésével.

Németh Róbert képviselő elmondta a helyszínen, hogy a lakosság nagyon pozitívan fogadta a körzetben megvalósuló kisebb-nagyobb beruházásokat, ugyanakkor újabb feladatokat tűzött ki célul, amelyek megoldásáról szintén egyeztettek – olvasható a bejegyzésben.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában