Divatbemutató

2024.04.21. 07:11

Zsúfolt nézőtér, csillogó szemek - Divatbemutató másképp Szombathelyen

Óriási érdeklődés mellett rendezte meg Mák Dóri és csapata a Divatbemutató kicsit másképp programot.

Horváth Zoltán Szabolcs

Fotó: © Cseh Gábor

Egy gombostűt sem igen lehetett volna leejteni a Haladás Sportkomplexum VIP-termében, ugyanis annyi érdeklődő látogatott el a 12. alkalommal megrendezett Divatbemutató kicsit másképp elnevezésű programra. De nem csak nézőből nem volt hiány, hanem fellépőből sem: ezúttal a helyi fogyatékossággal élő modelleken kívül Budapestről, Érdről, Nagykanizsáról és Szegedről is érkeztek fellépők. Összesen huszonheten vonultak végig a kifutókon, volt aki annyira belejött, hogy többször is megmutatta magát a mosolygó, tapsoló, de leginkább könnyező nézőknek. Amúgy összességében mindenkinek csillogott a szeme, mert volt aki örömében, mások pedig a meghatódottságtól küszködtek a pityergéssel.

- Nagyon örülök annak, hogy Mák Dóri és csapata már 12. alkalommal szervezi meg ezt a különleges rendezvényt. Ez egy olyan esemény, melyen meg tudjuk mutatni, hogy nincs különbség és különbözőség az emberek között. Nem véletlenül lett ez a szlogenje a rendezvénynek. Emellett pedig a jótékonyság mindig is a szívügyem volt. Nagyon régóta megpróbálok élen járni a társadalmi felelősségvállalás propagálásában az egyetemen és ez az egyik eleme a polgármester-jelölti programomnak is – fogalmazott a divatbemutatóra kilátogató Lenkai Nóra.

A rendező páros egyik tagja, Mák Zsombor szerint felemelő érzés volt mindenki számára ez a rendezvény.

- A fellépők imádják ezt a divatbemutatót. Egyszerűen ez a fénypontja sokuk hétköznapjainak. Nem lehet kérdés, hogy lesz folytatás. Ezt nem szabad abbahagyni – mondta a Fidesz-KDNP szombathelyi képviselőjelöltje, aki örömmel számolt be arról, hogy szépen gyűlnek a felajánlások a 14 esztendős Ujpál Dalma speciális műtétjeire.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában