Sikerfilmek zenéi

2022.11.18. 20:21

Megunhatatlan magyar filmzenék a Hollywood Movie Music Classic-on - fotók

Mérei Tamás álmodta meg, s máig megtölti a koncerttermet - még az Agora Sportházat is - a Hollywood Movie Music Classic. A Savaria Szimfonikus Zenekar és sztárvendégeik magyar sikerfilmek zenéivel tették emlékezetessé a péntek estét.

Tömböly Ágnes

Fotó: © Cseh Gábor

Idén már másodszor köszönthette a filmzenék rajongóit Bősze Ádám, a rendezvény házigazdája. Január után november 16-án és 18-án rendezték meg a Hollywood Movie Music Classic rendezvényét. A vörösszőnyeg ezúttal sem hiányzott, és finom italok is várták a koncert résztvevőit. Persze mindez csak a körítés: a Savaria Szimfonikus Zenekar magasszínvonalú előadása ezúttal is garantálta a sikert. Pejtsik Péter karnagy vezetésével ezúttal a magyar sikerfilmek zenei világába repítettek minket. Az Üvegtigris, a Hyppolit, a Valami Amerika és Macskafogó betétdalai is felcsendültek Tóth Vera és Majsai Gábor előadásában. De a legendás Star-Trek, az X-men, az Elemi ösztön vagy a Netflixről ismerhető sorozat, a Vezércsel filmzenéje is vastapsot hozott. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában