Helyi összefogás

2024.04.19. 09:00

Ismét és még mindig: Átjáró-Öröm a Zene - Tehetségkutató verseny a Végállomásban

Az elmúlt évek hagyományaihoz híven ismét a legnagyobb helyi összefogásban rendezik meg vasárnap Szombathelyen az Átjáró-Öröm a Zene tehetségkutató versenyt a Végállomásban.

Vaol.hu

A Visionless Humanity is a versenyzők közt

Forrás: VN/Végállomás

Az Átjáró-Öröm a Zene tehetségkutató a könnyűzenei területen alkotó, feltörekvő előadóknak, zenekaroknak nyújt bemutatkozási és előrelépési lehetőséget. A zsűri elnöke Andrásik Remo zenész, a Hangszeresek Országos Szövetségének főtitkára, tagjai: Sümeghi Tamás dobos, zeneszerző, Takács Roland „Kanóc” zenész, basszusgitáros, az Ocho Macho és még rengeteg zenekar tagja, valamint Prieger Szabolcs, az Anima Sound System egyik alapítója. A verseny első helyezettje automatikusan bejut majd az Öröm a Zene országos döntőjébe, a legjobb hangszeres pedig megkapja az Újfalusi Gábor-díjat. A vasárnap 13 órakor kezdődő döntőben kilenc, főként helyi kötődésű zenekar és előadó méreti meg magát. Ők pedig a következők: Negyed4, Visionless Humanity, avEEva, Zsiros Peti, Sons Left Behind, Dani, Holttér, Túlzás, Divent.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában