Frissen Vasból

2021.05.27. 06:06

Hazaértek a bajnokok! – Így fogadták a szurkolók a Falcót – fotók

Szerda este a Falco-Vulcano Energia KC Szombathely 74-53-ra nyert a Szolnoki Olajbányász vendégeként, ezzel begyűjtötte a klub harmadik bajnoki címét.

Tóth Gábor

Falco kc érkezés Szombathelyre, 20210527, ut, Vas Népe / Unger Tamás

Fotó: Unger Tamás

A mérkőzés 22 óra körül ért véget – a Falco pedig csütörtök hajnalban, 4 óra után ért haza Szombathelyre.

Megbízható információk szerint a csapat és a szurkolótábora megjárta a Hősök terét, illetve sikerült fellendíteni egy benzinkút forgalmát Cegléden.

Szombathelyen az Aréna Savaria előtt jó 200 drukker várta a csapatbuszt – amely dudálva fordult be a 11-es Huszár útról. Hogy aztán a szurkolók pirotechnikával, szirénával, füstbombával, fáklyával, hangosbemondóval köszöntsék a csapatot. Nagyszerű hangulatot produkált a lelkes sárga-fekete drukkerhad. A buszról fáradt, de boldog játékosok szálltak le, Akik örömmel csatlakoztak a spontán bulihoz. Mindenki megkapta a személyre szabott rigmusát, elhangzottak a jól ismert szurkolói nóták. Jó láthatóan a hajnali csípős hidegben is jól csúszott a sör, a pezsgő pedig locsolva fogyott.

Generációk találkoztak az Aréna Savaria parkolójában. A tábor rangidőse egy idősebb, ősz néni volt, akit a lánya hozott ki az ünneplésre – és akinek szemmel láthatóan Keller Ákos volt a kedvence. A közel egy órán át tartó ünneplés végül azzal a felvetéssel ért véget, hogy közösen folytatódik a buli egy vendéglátó egységben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában