Tisztújítás

2022.06.16. 07:00

Továbbra is Hencz Kornél az elnök és Márkus Erzsébet a főtitkár a Vas megyei súlyemelőknél

Tisztújítás volt a szövetségben.

Vas Népe

Márkus Erzsébet, a megyei szövetség főtitkára

Forrás: Cseh Gábor

Tisztújítást tartottak a Vas Megyei Súlyemelő-szövetségben, ahol az előző vezetés kapott bizalmat újabb öt évre. Ismét Hencz Kornélt választották meg elnöknek és az eddigi elnökség is a helyén maradt, amelynek tagjai továbbra is Koós Veronika, Dankó Ilona, Illés Károly, Kalmár Attila és Szollár János. Márkus Erzsébet főtitkárként kapott bizalmat az elkövetkezendő öt évre.

 A felügyelőbizottság elnökeként az egykori legendás súlyemelő, olimpiai ezüstérmes Tóth Géza unokája, Őri Tamás folytatja munkáját. A helyi súlyemelők töretlen sikerét jelzi, hogy a Vas Megyei Sportági Szakszövetségek Tanácsa által díjazott 2021. évi sportkiválóságok között Tóth Géza leánya, Őriné Tóth Ágnes kiváló testnevelő elismerésben részesült, ami bizonyítja, hogy a vér nem válik vízzé. Márkus Erzsébet, a HVSE szakosztályvezetője kiváló edző, Boros Viktória kiváló sportoló, Hencz Kornél megyei szövetségi elnök kiváló sportvezető díjat vehetett át a megyeháza Címertermében tartott ünnepségen. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában