Felkészülés

2023.07.09. 13:17

Haladás VSE: vereség az első edzőmeccsen

Első edzőmeccsén vereséget szenvedett a Haladás VSE NB III.-as labdarúgócsapata – 10-0 arányban maradt alul a szintén harmadosztályú Nagykanizsa vendégeként.

Tóth Gábor

Fotó: © Cseh Gábor

Az NB III.-ban újonc HVSE a harmadosztályban élcsapatnak számító Nagykanizsa vendégeként vívta első felkészülési mérkőzését.

FC Nagykanizsa–Haladás VSE 10-0 (2-0). Nagykanizsa, felkészülési ladarúgó-mérkőzés.

HVSE: Horváth B. (Bíró D.) – Buzás L. (Czuczi P.) Horváth M. (Kovács B.) Varga Cs. (Vígh P.) Németh M. – Varga M. (Tóth M.) Balogh Á., Ferencz Z. (Tama G.) – Szabó M. (Németh G.) Pap M. (Horváth B.) Szenczi B. (Horváth M.). Edző: Szenczi Imre.

– Az első tíz perc az ismerkedéssel telt, majd próbáltunk támadásokat felépíteni, voltak lehetőségeink és minimum két kimondott helyzetünk is – értékelt Szenczi Imre edző. –Mégis kétgólos hátrányba kerültünk. De összességében ezzel a félidővel nem vagyok elégedetlen, mert a játékunk elsőre, egy ilyen minőségű csapat ellen, elfogadható volt. Az utolsó fél órára ellentétesen cseréltünk, ellenfelünk további kezdő játékosokat cserélt be, mi pedig kezdőket cseréltünk le. Itt már két osztálynyi volt a különbség a két csapat között, ami aztán az eredményen is meglátszódott.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában