Labdarúgás

2023.11.05. 17:00

Futsal NB I.: Debrecenben a Haladás

Az NB I.-es futsalbajnokság 11. fordulójában a címvédő, listavezető Haladás VSE a hullámzóan teljesítő, ám hazai pályán mindenkire veszélyes Debrecen vendégeként lép pályára hétfőn 18.30-kor.

Tóth Gábor

Forrás: pixabay

Sűrű napokat él a Haladás VSE. Múlt hétfőn tért haza a spanyolországi Bajnokok Ligája-szereplésből, majd csütörtökön már bajnokit vívott, a Nyíregyházát verte 6-3-ra hazai pályán. Aztán vasárnap buszra szállt, hogy elutazzon Debrecenbe. A DEAC legutóbb múlt hétfőn lépett pályára, amikor is a sereghajtó Magyar Futsal Akadémia vendégeként csikart ki egy 3-2-es győzelmet.

A Debrecen az elmúlt években stabil élcsapatnak számított, a nyáron azonban mind a szakmai stábban, mind a játékoskeretben jelentős változások történtek. Ennek megfelelően hullámzóan teljesít, de képes bravúrokra is: ikszelt Berettyóújfaluban (4-4), vagy például hazai pályán simán verte a Haladás legfőbb üldözőjét, a Veszprémet (4-1) – amúgy főkét otthon gyűjtögeti a pontokat. De jelenleg csak a tabella 9. helyén szerénykedik (3 győzelem, 4 döntetlen, 3 vereség) – a felsőházi tagságért küzd. Egyértelműen a Haladás lép pályára esélyesként, de sokkal fáradtabb ellenfelénél – és főleg nem veheti félvállról a mérkőzést!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában