Labdarúgás

2023.12.25. 10:58

Izgalmas meccsek a gotthárdi teremfocitornán - A felnőtteknél a Looney Tunes, az öregfiúknál a Hotel Textíl Service együttese végzett az első helyen

A felnőtteknél a Looney Tunes, az öregfiúknál a Hotel Textíl Service nyerte a Brian&Brian téli teremlabdarúgó-tornát az új sport és szabadidőközpontban.

Pum András

A 14 csapatos felnőttmezőnyben a szentgotthárdi Looney Tunes győzött

Forrás: VN/Bunderla Zsófia

A Szentgotthárdi Sport és Szabadidőközpontban első alkalommal – Andrejek Szabolcs (Ezüst-Hegy Sportegyesület Felsőszölnök) és Ropos Gábor (Brian&Brian Bt. cégtulajdonos-névadó szponzor) szervezésében – rendezték a pénzdíjas Brian&Brian téli teremlabdarúgó-tornát. A tornát korábban már háromszor rendezték Felsőszölnökön, füves kispályán, ezúttal Szentgotthárd Város Önkormányzatának köszönhetően nagyon jó körülmények között, teremben került sor a viadalra. A felnőtteknél összesen 14 együttes nevezett, közte három szlovén gárda. Két csoportban három csapat játszott csoportmeccseket a másik két csoportban pedig négy csapat küzdött meg a továbbjutásért. Az A csoportban a Proficolor, a Galaktikusok,a Tatto Team, a B csoport a Zöld Mező FC, a Karcsics Tető, a Szkupik, a C csoportban a TobyTyre Tormásliget, a Black Gold, a Szittyó, a Sukič Bar Glasmetal, a D csoportban az Egyházashollós ÖTE, a Norton, a Looney Tunes és a Magyarlak szerepelt. Minden csoportból az első két helyezett jutott nyolc közé, az eredmények: Proficolor-Karcsics Tető 1-0, Zöld Mező FC-Tatto Team 2-1, Sukič Bar Glasmetal-Norton 3-1, Looney Tunes-Black Gold  2-0. Az első elődöntőben a Zöld Mező 2-1-re verte a Sukič Bar Glasmetal-t, a a Looney Tunes-Proficolor 1-1-re végződött, büntetőkkel 2-1-re nyert a Looney Tunes. A bronzmeccsen az első félidő szoros eredménye után a szlovén csapat vészkapus játékkal probálkozott, de rosszul jött ki belőle, a Proficolor 8-3-re verte a Sukic Bar Glasmetalt. A fináléban a Looney Tunes 6-0-ra legyőzte a Zöld Mező FC-t. A mérkőzés elején hátrányba kerültek a fiatal Zöld Mező játékosai, a félidei 0-2-es eredmény után megprobáltak vészkapus játékkal vissza jönni a meccsbe, de a rutinos szentgotthárdi alakulat kihasználta a hibáikat. A győztes Looney Tunes kerete: Gyécsek Gergely, Niksz Tamás, Soós Bence, Horváth Márk, Bouti Dávid, Doncsecz Tamás, Muzsi Boján, Soós Attila, Németh Bence, Andrejek Szabolcs.

Különdíjasok. Legsportszerűbb csapat: Sukič Bar Glasmetal. Gólkirály: Niksz Tamás (8 góllal) (Looney Tunes). Legjobb játékos: Őri Martin (Proficolor). Legjobb kapus: Dömötör Péter (Zöld Mező FC). Döntő legjobb játékosa: Soós Bence (Looney Tunes).

Az öregfiúk tornára (38+) öt csapat nevezett, az együttesek körmérkőzéses formában döntöttek a helyezésekről. Szoros csatában a szombathelyi Hotel Textíl Service nyert.

Végeredmény: 1. Hotel Textíl Service 9 pont, 2. Magyarszecsőd 8, 3. Tabak 1 6, 4. All Stars Szentgotthárd 4, 5. Profikolor 3. Különdíjasok. Gólkirály (holtversenyben 3-3 góllal): Marton László (Magyarszecsőd), Steiner Zsolt (All Stars Szentgotthárd). Legjobb játékos: Németh Szabolcs (Hotel Textíl Service). Legjobb kapus: Héra Zoltán (Hotel Textíl Service).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában