Kosárlabda

2024.03.17. 09:23

Falco-meccs után: így látták az edzők

Tóth Gábor

Fotó: Szekeres Péter

Szomszédvári rangadót bukott Egerszegen a Falco

Az NB I.-es kosárlabda-bajnokság 24. fordulójában a ZTE vendégeként bukott szomszédvári rangadót a Falco-Vulcano Energia KC Szombathely – az egerszegi gárda végig veretve, biztosan nyert 97-85-re.

Matthias Zollner: – Elismerés a játékosaimnak, nagy iramban kezdtünk, és ezt egy kisebb hullámvölggyel szinte végig tudtuk vinni. A Falco ellen nyerni nagy tett, az első félidőben mondhatom, hogy kimagaslóan játszottunk, aztán kicsit mintha elfáradtunk volna. Ezen kell javítanunk. Elismerésem lelkes szurkolótáborunknak is.

Milos Konakov: – Hatalmas iramban kezdődött a találkozó, a ZTE bravúros teljesítményt nyújtott. Ebben a időszakban rosszul védekeztünk, s a támadásokkal is gondjaink voltak. A harmadik negyedre helyreállt a védekezésünk, ennek ellenére nagyon szép kosarakat dobott a ZTE. Az egy az egy elleni játékot csiszolnunk kell, sokat kell még dolgozni rajta, mert rengeteg pontot kaptunk belőle. Tovább kell menni, s a hibákat kijavítani.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában