Asztalitenisz

2024.03.12. 14:12

Győzelemmel kezdett a Cell

Győzelemmel kezdte a felsőházi rájátszás a Celldömölki VSE I. Extraligás asztalitenisz-csapata. A vasiak 4-3-ra verték a Soltvadkertet.

Pum András

Jakab János remekül játszott

Forrás: VN/Giczi Sándor

Celldömölki VSE-Vulkán Fürdő I–Jolywood Soltvadkerti TE 4:3. Celldömölk, férfi asztalitenisz Extraliga-mérkőzés, felsőházi rájátszás, 1. forduló.

Páros: Jakab, Huzsvár–Lei, Djilas 3:1 (1-0). Egyéni, 1. forduló: Jakab–Lei 3:0, Baranyai–Zoltán 0:3, Huzsvár–Djilas 3:2 (3-1). 2. forduló: Jakab-Zoltán 3:0, Huzsvár–Lei 1:3, Baranyai–Djilas 0:3 (4-3).

A cellieknél a sérült Fazekas Pétert ezúttal Baranyai Domonkos helyettesítette. A párost – elsősorban Jakab János jó játékának köszönhetően – megnyerték a celldömölkiek. Az első egyéni körben Jakab biztosan nyert a fiatal Lei ellen, Baranyai kikapott Zoltántól. Viszont Huzsvár nagy csatában fontos győzelmert aratott a szerb légiós Djilas ellen – 3-1-re a vasiak vezettek. A második fordulóban Jakab győzelmével eldőlt a mérkőzés (4-1), így Huzsvár és Baranyai veresége már nem számított. A Celldömölk sikerével nagy lépést tett a legjobb négyes döntőbe kerüléshez. Győzött: Jakab 2, Huzsvár 1, Jakab-Huzsvár, illetve Zoltán 1, Lei 1, Djilas 1.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában