vaol.hu podcast

2024.03.03. 20:00

Zöld a lámpa Párizs felé, közéleti szerepvállalás - Pars Krisztián kalapácsvetővel beszélgettünk

A napokban elvégzett orvosi vizsgálatok szerint jól sikerült Pars Krisztián legutóbbi helyreállító műtétje, így az olimpiai bajnok kalapácsvető megkezdheti az intenzív edzéseket a 2024-es ötkarikás játékok kvalifikációs versenyei előtt. Emellett pedig a közéleti szerepvállalásra is készülhet.

Horváth Zoltán Szabolcs

Pars Krisztián és Horváth Zoltán

Fotó: Unger Tamás

Pars Krisztián elmondása szerint jól sikerült a sportolói pályafutása alatt rajta elvégzett 17. műtéti beavatkozás, így megcélozhatja a Párizsi olimpiát. A részvételhez persze először be kellene kerülnie az ötkarikás játékokra utazó három magyar férfi kalapácsvető közé. London olimpiai bajnoka úgy gondolja, hogy ehhez legalább 75-76 méteres dobásokra lenne szüksége. Az edzések mellett pedig készül a közéleti szerepvállalásra is, mivel minden valószínűség szerint indul a nyári önkormányzati választásokon Szombathelyen, ahol a Derkovits lakótelepen lesz képviselőjelölt.  

 Hallgassák meg a teljes podcast-beszélgetést, melyből nagyon sok mindent megtudhatnak Pars Krisztián jövőbeli terveiről. 

Kapcsolódó:

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában