Kosárlabda

2024.03.14. 15:25

Újabb fontos celli kosársiker

Az NB II.-es kosárlabda-bajnokság 12. fordulójában rendkívül fontos győzelmet aratott idegenben, a sereghajtó MOGAAC otthonában a CVSE alakulata.

Sütő Dániel

Forrás: CVSE Vulkán Fürdő/Szabó Enikő

MOGAAC–Celldömölki VSE Vulkán Fürdő 61-63 (10-14, 30-21, 13-18, 8-10). Mosonmagyraóvár, NB II.-es kosárlabda-mérkőzés, vezette: Káli Szabolcs, Kaposi Renátó.

CVSE: Süle 9, Tömböly 15/3, Szabó 7/3, Kasza 11/3, Orbán 5. Csere: Rozmán 7, Horváth L. 9/3. Edző: Grebenár Péter.

Szűk kerettel utazott Mosonmagyaróvárra a celldömölki gárda, amely az első negyedben négypontos előnyre tudott szert tenni. A folytatásban összekapta magát a házigazda és fordított, így a vasi vendégek ötpontos hátrányban vonulhattak pihenőre. Fordulás után ismét a Celldömölk tűnt élesebbnek, de Grebenárék javuló játéka mindössze az egyenlítéshez volt elég. A mindent eldöntő utolsó negyed kevés pontot hozott ugyan, ám ami ennél fontosabb, celli győzelemmel zárult. Egy végletekig kiélezett meccset sikerült megnyerniük a vasi sárga-kékeknek, akik zsinórban harmadszor arattak diadalt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában