Labdarúgás

2024.04.23. 18:32

Első körben nem kapott licencet a Szombathelyi Haladás

Az MLSZ Elsőfokú Licencadó Bizottsága keddi ülésén elbírálta a 2024/25. évi nemzetközi (UEFA), nemzeti első osztályú (NB I-es), nemzeti másodosztályú (NB II) és nemzetközi (UEFA) női licenckérelmeket. A Szombathelyi Haladás NB II.-es labdarúgócsapata első körben nem kapta meg a klublicencet.

Pum András

Forrás: VN/archív

A Szombathelyi Haladás NB II.-es labdarúgócsapata tehát elsőre nem kapta meg a 2024/25-ös bajnoki évre szóló klublicencet. Ami azt jelenti, hogy a zöld-fehér együttes jelen állás szerint a következő szezonban nem indulhat az NB II.-ben. De még nincs minden veszve, ugyanis "azon kluboknak, akiknek a licenckérelme az április 23-i ülésen nem került jóváhagyásra, van még lehetőségük arra, hogy licencet kapjanak, ugyanis a klublicenc-alapeljárásban meghatározottaknak megfelelően április 25–től május 3-ig pótolhatják a hiányzó dokumentumokat, és bizonyíthatják a Klublicenc Szabályzatnak való megfelelésüket" - olvasható az mlsz.hu oldalon.

Haladás
Első körben nem kapott licencet a Szombathelyi Haladás
Forrás: VN/archív

Az Elsőfokú Licencadó Bizottság következő ülésére május 10-én kerül sor, és azon klubok licenckérelmeiről születik döntés, amelyek az első ülésen még nem kapták meg az igényelt licencet. Az ülés végeztével az elsőfokú eljárás lezárul, a kluboknak nem lesz lehetőségük hiánypótlás keretében további dokumentumokat benyújtaniuk.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában