Tenisz

2024.05.03. 12:16

Takács József emlékére teniszeznek Szombathelyen

Már harmadszor rendeznek amatőr tenisztornát a volt városi sportvezető, Takács József emlékére - az erőpróbának a Késmárk utcai Savaria Tenisz Centrum ad otthont szombaton.

Tóth Gábor

Forrás: Pexels

A Sport és Ifjúsági Iroda által létrehozott és támogatott, Palotai Zoltán versenyigazgató által szervezett emléktornán három kategóriában írtak ki versenyt - közel 60 amatőr teniszező nevezett. A férfi nyílt egyéni kategóriában a 16-os táblára kerülésért selejtezőt kellett beiktatni. Tovább lesz még férfi nyílt páros, valamint férfi páros +120-as kategória. Garantált a minőségi tenisz, hiszen Szombathely, Vas vármegyei amatőr tenisz életének ismert szereplői közül sokan megtalálhatók nevezők között, de még Győrből is jelentkeztek a tornára! A népes létszám miatt a rendezők egy órával előbbre hozták a kezdést, így a hivatalos megnyitó 8.45-kor lesz, a verseny pedig 9 órakor kezdődik. A belépés díjtalan, a szervezők várják a teniszt szerető sportbarátokat.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában