Hétvége

2016.09.16. 19:45

A lehetetlen nem létezik

Sok érdekes olvasnivalóval és rengeteg szép képpel jelent meg a legfrissebb magazin. A szerkesztők ezúttal is a régió értékeit mutatják fel.

Vas Népe

Alighogy megosztottuk a magazin megjelenéséről szóló fényképeket a közösségi portálon, megcsörrent a telefon. A vonal másik végén sürgető kérés, a várakozás lelkes hangja. Nemcsak azok hívtak minket, akik szereplői a leg-frissebb lapszámnak, de olyanok is, akik a vonal túlsó feléről azután érdeklődtek, tartunk-e megint közönségtalálkozót. Nem rossz így indítani útjára az őszi lapszámot. Jó érezni, hogy figyelnek ránk, kíváncsiak a kiadványra, szeretnek minket. Arra talán nem is gondolnak, hogy miközben ezeket a sorokat olvassák, mi már a téli magazinba szánt írásokon dolgozunk, készülnek a fotók, lassacskán megtelik a Prémium tél 2016 mappa.

Ilyenkor mégis megállunk kicsit, örülünk, fellapozzuk a friss számot, átnézzük, értékeljük, elképzeljük, mit szólnak majd hozzá az olvasók. Lesznek, akik egy kényelmes fotelben olvasgatják, kávét kavargatva, mások a fürdőkádban, felpolcolt párnán fekve, elalvás előtt. Egy dolog biztos csupán, hogy akik kinyitják a Prémium magazint, tudják, mire számíthatnak. Kezdettől fogva azzal a céllal szerkesztettük a kiadványt, hogy elsősorban a térségben élőkhöz szóljunk, a régió értékeit mutassuk meg az olvasóknak. A tizenegyedik megjelenés alkalmával állíthatjuk, ez bizony sikerült. A visszajelzések, a levelek és az üzenetek, a sok fészbuk lájk mind azt mutatja, érdemes felkutatnunk a múlt és a jelen legkülönfélébb történeteit.

Az őszi magazin címlapján Zsámboki Marcellt láthatják, akit a Szombat esti láz című televíziós produkció után senkinek sem kell bemutatni az országban. Marcellt tánckarrierjének indulásáról, a versenyek adta kihívásokról, a valódi siker titkáról faggattuk. A táncpedagógus, miután szögre akasztotta az utolsó tánccipőt, oktatási igazgatóhelyettese lett a Balassi Intézetnek. A vezető beosztás fegyelmet kíván, amit gyerekkora óta elvártak tőle a szülei is. Olvasóink megnézhetik Soós Nóra festőművész varázslatos műteremlakását. Nincs ahhoz fogható megtiszteltetés, amikor az alkotó maga meséli el egy műve keletkezésének történetét. Átfestett vásznak, újragondolt szimbólumok, a közéleti festészet meghatározása mind elhangzott azon a hosszú délelőttön, amit a festő otthonában tölthettünk. Miközben Nóri barackos pitéjét majszoltuk, a művész megosztott velünk néhány kedves információt magánéletéről is. A részletekért olvassák el cikkünket!

Ligacs Tünde 25-ös sorszámmal az 1985-ös szépségversenyen, 22-essel a kezében Molnár Csilla Andrea, a tragikusan elhunyt királnyő, akiről Tünde sok érdekes történetet mesél

Régi vágyunk teljesült: részt vehettünk egy életmentő hasi műtéten a Markusovszky Oktató Kórházban. Fotós kollégánk közel férkőzhetett a beavatkozáshoz. Olyan betegekről írtunk ugyanis ezúttal, akik szervátültetésen estek át, és másoktól kaptak esélyt egy új életre. A megszólalóink között van, aki új májjal, mások egészséges vesével folytathatták a mindennapokat. Szakmai segítségünk dr. Gerlei Zsuzsanna főorvos asszony volt, aki mindent tud a transzplantációról. Nemrég indítottuk útjára Mélylégzés rovatunkat, amelyben a test és a lélek egyensúlyával foglalkozunk. Ezúttal a hipnoterápiáról kérdeztük Buzás Tibor klinikai szakpszichológust. A szakember szerint szembe kell nézni gyengeségeinkkel és kötelességünk figyelni mentális egészségünkre. Halmai Dóra nemcsak edzéstervet állított össze olvasóinknak, de a megfázás elleni védelem érdekében megosztotta velünk a friss gyömbértea receptjét, és megismerkedhetnek két fiatalemberrel, akik együtt negyvennégy kilótól szabadultak meg.

Bíróné dr. Molnár Valéria történetének tanulsága viszont csupán annyi, hogy a lehetetlen márpedig nem létezik. A háromgyerekes orvos minden előzetes edzésterv nélkül egyszer csak lefutotta a maratont, azóta érmet szerzett a válogatottal is. A szépség és a divat sem maradhat ki a magazinból. Megismerhetik Ligacs Tünde történetét, aki városunkat is képviselte az 1985-ös szépségversenyen. A döntőben Molnár Csilla is a riválisai között szerepelt. Tünde a tragikus sorsú királynőről is mesél a Prémium olvasóinak. Nyilatkozott nekünk Guzmics Richárd válogatott labdarúgó is. Gasztroguru rovatunkban aranygaluska és sütőtökkrémleves kerül az asztalra, hozzá a Mittl Pincészet borait szürcsöljük.

Címkék#prémium

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!