Hétvége

2015.02.08. 19:45

Hanna megmondja - Kell-e nyerni a jelmezzel?

A farsang az egyik hozzám legközelebb álló ünnep. Szerintem jópofa, hogy beöltözünk, énekelünk és programokat találunk ki.

Tényleg elűzheti a telet és elhozhatja a tavaszt, a napsütést. Ez az ünnep nemcsak erről szól, hanem a szórakozásról is, és szerintem CSAK erről kellene, hogy szóljon. De sajnos vannak emberek, akiket csak a nyerés érdekel, nem a szórakozás. Ezért ahelyett, hogy úgy járulnának hozzá a nyerésükhöz, hogy jó, ötletes jelmezt készítenek, inkább nyaliznak a zsűrinek, és így az biztos, hogy őket választja majd. Én nagyon nem értem ezeket, ugyanis itt nem a nyerés a fontos! Hanem az, hogy jól érezd magad, és ötletes jelmezt készíts!

Hanna (11) ezúttal szívkirálynőként a farsangon

És most átugrok egy másik témára: magára a jelmezre. Én az Alice Csodaországban című könyvből öltöztem a szívkirálynőnek. Kártyákból állt a ruhám, és nagyon profi sminkem volt – a ruhát és a sminket anyukám készítette. A többieknek is tök jó jelmezeik voltak. Volt lego bábu, görkoris lány, rapper, űrlény. Nem nyertem, mert – mint már említettem – azok nyertek, akik igyekeztek a verseny előtt bevágódni a zsűritagoknál. De nem is baj! Mint már mondtam, itt nem is a nyerés a fontos!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!