Hétvége

2017.07.15. 11:26

Staféta Király Gáborral

KIRCHKNOPF GERGŐ Király Gábortól kérdezett: hogyan éli meg azt, hogy miközben ma már a nevével termékeket reklámoznak, mégis ugyanolyan élvezettel tanítja a gyermekeknek a focistakapus lét alapjait?

Vadas Krisztina

TUDATOSAN építem fel a mindennapjaimat. A sport utáni életet már akkor elkezdtem tervezni , mikor még a Hertha játékosa voltam. Azóta sok minden megvalósult már: jövőre tizenöt éves lesz a Király Sportlétesítmény Szombathelyen, amelyet élettel tölt meg a Király SZE és a Nemzetközi Kapusiskola. Tavaly óta saját sporttermékünk is van a K1RALY. Így nem újkeletű számomra, hogy a profi labdarúgás mellett a jövőmet is építem.

SZÁMOMRA a Haladás kapusaként azonban a klub az első, ehhez igazodik a többi feladat. A tavalyi Európa-bajnokság széles körben hozott ismertséget. Ezt igyekszem jóra fordítani, minél több kis kapushoz, tehetséges labdarúgóhoz eljutni. Én csak a munkában hiszek, ezt a hitvallást adom tovább nekik is.

A STAFÉTÁT Váradi Benedeknek, a Falco játékosának adta tovább. A kérdése: hogyan élte meg az emelkedett hangulatú szezont, hova sorolja a Falco ezüst-érmét pályafutásában?

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!