Hétvége

2017.07.28. 16:42

Staféta Németh Márióval

VÁRADI BENEDEK, a Falco KC játékosa Németh Máriótól, a Haladás játékosától kérdezett: hogyan áll a sérülés után a rehabilitációja, várja-e már a stadionavatót, valamint hogyan készül a szezonra?

Vadas Krisztina

SZERENCSÉRE egyre jobban vagyok, most már tudok a csapattal együtt edzeni. Ha minden jól megy, akkor egy pár forduló múlva már 100 százalékos állapotban lesz a lábam és utána már csak harcolni kell a keretbe kerülésért.

A STADIONAVATÓT nagyon várom már, bízom benne, hogy idén már meccset is játszhatunk az új sportkomplexumban, hiszen mind a szombathelyi szurkolóknak, mind a játékosoknak nagyon jó érzés lesz az új helyszínen, újra hazai terepen rúgni a bőrt és biztatni a csapatot.

REMÉLEM hogy ebben a szezonban is hasonló eredményeket érünk el csapatszinten, mint az elmúlt években. Egyénileg pedig talán most az a legfontosabb, hogy teljesen felépüljek a sérülésből, 100 százalékos legyen a lábam, és panaszmentes maradjon végig.

Fotó: Unger Tamás

A STAFÉTÁT Simon Ádámnak, a Haladás régi-új játékosának adta tovább Márió. A kérdése hozzá: milyen érzés újra a Haladás színeiben pályára lépni? Lát-e rá esélyt, hogy a jövőben újra válogatott legyen?

A staféta következő vendége:Simon Ádám

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!