Hírek

2016.03.15. 19:12

Biciklist gázolt Gencsapátiban, aztán karambolozott a cserbenhagyó Gyöngyösfalunál (frissítve)

Gencsapáti, Gyöngyösfalu – Életveszélyes állapotban szállították kórházba a kerékpárost, akit elgázolt egy személyautó Gencsapáti belterületén, kedden este.

Simon István

Szombathelyről haladt Gyöngyösfalu felé a kocsi, amikor elsodorta a biciklist, majd megállás nélkül továbbhajtott. Nem jutott messzire a cserbenhagyó, két kanyarral arrébb, már Gyöngyösfalu területén egy másik személyautóba rohant. Abban az ütközésben megsérült a korábbi cserbenhagyó. Mentők vitték el a helyszínről.

Úgy értesültünk, hogy a gázoló nem fogyasztott alkoholt és nem tudta megmondani, miért hajtott el a helyszínről, a biciklis mellől.

21.55 Friss információink szerint Gencsapáti felől Gyöngyösfalu irányába tartott egy férfi egy Renault Thaliával, amikor Gencsapáti határában - valószínűleg a megengedettnél nagyobb sebességgel - elütött egy szemből érkező kerékpárost. A sofőr segítségnyújtás nélkül továbbhajtott, majd nem sokkal később egy szemből érkező autóval ütközött.

A kerékpáros életveszélyes sérüléseket szenvedett, de a Renault vezetője is megsérült.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!