Hírek

2017.04.18. 22:04

Állásbörze: bárki találhat munkát

Szombathely - Második alkalommal szervez állásbörzét a Vas Népe a megyeszékhelyen. A kiállítói helyek mind elkeltek: 32 standnál, összesen 2500 kiadó álláshellyel várják ma leendő munkatársaikat a cégek. 10-től 17 óráig kereshetik fel a munkáltatók képviselőit, ha kilátogatnak a sportházba.

Vas Népe

Az Agora - MSH-ban a régió legnagyobb munkáltatói: harmincnál több kiállító, összesen 2500 álláshellyel várja az érdeklődőket 10 és 17 óra között. Második alkalommal szervez állásbörzét a Vas Népe a megyeszékhelyen. A kiállítói helyek mind elkeltek: 32 standnál várják leendő munkatársaikat a cégek. Tapasztalatban, életkorban és képzettségben is mindenki találhat neki szóló ajánlatot a 10 órakor kezdődő börzén.

A megye nagy foglalkoztatói, termelő multinacionális cégei, szolgáltatói és állami intézmények is jelen lesznek - pozícióik a legszélesebb körnek szólnak. Álláskeresőket és munkahely-változtatást tervező tapasztalt szakembereket egyaránt várnak a standokhoz. Idén tavasszal sokan szereznek majd diplomát: számukra is kézenfekvő megoldás, hogy a munkakeresést az állásbörzén kezdjék.

Akkor is érdemes kilátogatni, ha valaki „csak” információt szerezne a munkaerőpiacról, az aktuális trendekről.Nem csak szombathelyi cégek hirdetnek meg pozíciókat: Szentgotthárd, Vasvár, Celldömölk és más települések munkáltatói is képviseltetik magukat.A rendőrség és a honvédség toborzóstanddal készül, a NAV munkatársai gyakorlati segítséget adnak az érdeklődőknek.

A Vas Népe ugyancsak kiállít a rendezvényen, amely kitűnő alkalom lesz arra, hogy összehozza a valós piaci igényeknek megfelelő keresletet a kínálattal.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!