Hírek

2016.04.06. 11:53

Botrányosan rossz a parkerdei Mező út állapota - Vajon az ott élők tehetnek róla?

Szombathely - Szinte megszámlálhatatlanul sok kátyú van a Mező úton. Egy kerttulajdonos szerint az állandó parkerdei lakosok (is) tehetnek erről.

Budai Dávid

Úgy látszik, a "nomen est omen" mondás nem csak emberekre igaz. A szombathelyi Parkerdőben található Mező út ugyanis egyre inkább hasonlít mezőhöz, mint úthoz. Olvasónknak kiskertje van az utcában, ám azt egyre nehezebben tudja megközelíteni a sok kátyú miatt. Mint elmondta, hiába javították ki többször is az utat saját költségen, pár hónap múlva újra megjelentek a gödrök, így ennek a toldozgatásnak nincsen értelme.

Véleménye szerint, bár az út mindig is rossz volt, rohamos lepusztulásához hozzájárult, hogy egyre többen költöznek ki életvitelszerűen lakni a Parkerdőbe, így a megnövekedett forgalom és a költöztetést végző teherautók is sokat tettek azért, hogy az út most leginkább a Hold felszínéhez hasonlít. Az út elhagyatottságára jellemző, hogy a Google sem ad találatot a szombathelyi Mező útra, pedig láthatják: létezik.

Címkék#parkerdő

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!