Hírek

2017.06.15. 12:52

Czeglédy Csaba előzetes letartóztatásba került!

A Csongrád Megyei Főügyészség a mai napon indítványt tett a nyomozási bíró felé, hogy rendelje el egy munkaerő közvetítéssel foglalkozó, több milliárdos adócsalással gyanúsított bűnszervezet 9 tagjának előzetes letartóztatását – írja a Csongrád Megyei Főügyészség .

Vas Népe

“Szép kis megtorlás” – mindössze ennyit fűzött hozzá Czeglédy Csaba, miután több mint egy órás meghallgatása után elrendelte a bíróság előzetes letartóztatását. Czeglédy előtt öt másik vádlottat hallgattak meg, mindegyikük előzetesben van, írja a szegedma.hu

A Fidesz felháborítónak tartja, hogy miközben újabb adócsalás miatt nyomoznak a szocialisták egyik politikusa ellen, az MSZP vezetői a bűncselekménnyel gyanúsított Czeglédy Csabát mentegetik ahelyett, hogy elítélnék a törvénytelenséget.

Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója csütörtöki közleményében azt írta: a szocialisták most is a korrupció oldalára állnak. Közölte: még mindig várják a választ arra, hogy Botka László tudott-e Czeglédy Csaba ügyeiről, az MSZP mennyit fizetett neki, igaz-e, hogy Czeglédy az MSZP belső köreinek bizalmas ügyvédje, illetve, hogy melyik MSZP vezetőnek dolgozott Botka Lászlón kívül.

Frissítés:

Human Operator: értetlenül állnak a történtek előtt

„A Human Operator Zrt. Igazgatósága értetlenül áll az elmúlt napokban a társasággal és az igazgatóság elnökével, Czeglédy Csabával kapcsolatban történtek előtt” – írja a társaság abban a közleményben, amelyet szerkesztőségünkhöz is eljuttatott.

Azt írják: „Cégünk az elmúlt években a Nemzeti Adó- és Vámhivatal különböző megyei szervezeteinek rendszeres és folyamatos vizsgálata mellett végezte tevékenységét. A hivatal által lefolytatott vizsgálatokban nem született a Human Operator Zrt.-t elmarasztaló közigazgatási adóhatározat. ( ) Az Igazgatóság a következő napokban áttekinti a cég működését és tájékoztatni fog minden érintettet a további ügymenetről.”

Kapcsolódó cikkeink itt olvashatóak:

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!