Hírek

2011.04.18. 09:10

Díjnyetes maketten a Püspöki Palota és Víztorony

Szombathelyi diákok is sikert arattak a Város- és Faluvédők Szövetsége "Fiatalok az épített és természeti környezet védelméért" pályázatán. Több kategóriában hoztak el díjakat. A kiállításmegnyitó és a díjátadás szombaton a Budavári Palotában volt.

Tersztyánszky Krisztina

Mesélő kövek témakörben első díjat kapott Takács Dániel, a Brenner János Általános Iskola 8. osztályosa a Püspöki Palota makettjével. Második díjas lett Némethy Zsófia, a Reguly Antal Általános Iskola 12 éves tanulójának Háztetők munkája. Harmadik díjat kaptak Vági Barnabás, a Brenner iskola 10 éves diákja, aki a  Vasi múzeumfalu egyik házát modellezte, Varga Csilla, a Brenner iskola 7. osztályos tanulója Víztorony makettje és Mozsár Viktória a Reguly iskola 12 éves tanulója Zsinagóga című tusrajza.
 
Az írásos pályamunkák közül első díjas lett Csáfordi Valentinának,  a Nyitra utcai  ÁMK 8. osztályos tanulójának a kőszegi zsinagógát bemutató tanulmánya. Harmadik díjat érdemelt ki a Brenner János Óvoda, Általános Iskola és Kollégium közös munkája Üdvözlet Szombathelyről címmel. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!