Hírek

2014.08.31. 14:17

Falubusz Vasegerszegnek

Három napos faluünnepet rendeztek Vasegerszegen a hétvégén, a falu pályázati forrásnak köszönhetően új falubusszal is gazdagodott.

Cseszkó Tamás

Pattogatott kukorica, babgulyás, és egész napos programok várták azokat, akik ellátogattak Vasegerszegre a hétvégén. - Fontos hangsúlyt helyezünk az egészségmegőrzésre -mondta el Németh József, a település polgármestere, labdarúgástól kezdve a kosárlabdán át az asztaliteniszig számos sportág mozgatta meg a kicsiket és nagyokat egyaránt. - A múlt értékeit felhasználva építjük a jövőt, emelte ki a település első embere, hozzátéve, hogy amit az ősök megalkottak, azokat ápolni, gondozni, fenntartani szükséges, ezért is fontos a faluünnep, hiszen ezek az események jelzik, hogy van jövője a településnek.

A képen jobbról Ágh Péter országgyűlési képviselő balról Németh József polgármester közöttük a gyermekek: Kocsis Mira, Kovács Vince, Kovács Marcell, Kovács Vencel, Soós Levente

- Van mire büszkének lennünk, hiszen kormányzati támogatásnak köszönhetően új utakat építettünk, és folyamatosan nő a lakosság életszínvonala-emelte ki Németh József. A rendezvényen részt vett Ágh Péter, Vasegerszeg országgyűlési képviselője, aki szintén jó hírrel érkezett, 10 millió forintot nyert ugyanis a falu egy pályázaton, melynek köszönhetőn új falubuszt tudtak vásárolni. -Vasegerszeg erős és büszke közösség, mely jól gazdálkodik a rábízott javakkal -hangsúlyozta a képviselő, megemlítve, hogy mivel az önkormányzatnak nem volt adóssága, 6,5 millió forint további támogatást sikerült kilobbizni a kormánynál, melyből tovább épülhet a település.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!