Hírek

2014.09.17. 10:19

Hancz Alexandra lett augusztus hónap legszebb lánya

Szombathely – Idén is lehetőséget adunk arra olvasóinknak, hogy szavazzanak a hónap legszebb lányára. Hancz Alexandra kapta a legtöbb szavazatot, így ő lett augusztus hónap legszebb lánya.

Bajdó Bettina

Ahogy megválasztottuk az év lányát, folytatódik a sorozatunk, hiszen idén is kíváncsiak vagyunk arra, hogy ki nyeri el az önök tetszését a 2014-es évben. Az olvasók augusztusban is szavaztak, múlt hónapban is sok voks érkezett. A legtöbb szavazatot Hancz Alexandra kapta. A 18 éves, végzős gimnazista szabadidejében gitározik, olvas és sokat sportol. Azt is elárulta, hogy divattervezőként szeretne továbbtanulni. A második helyre Cseresnyés Tímea került. Tímea 18 éves, szeptembertől a Pécsi Tudományegyetem egészségügyi szakán tanul majd. Szeret sportolni és sokáig focizott is. A harmadik helyre Beke Sára került a szavazatok alapján. A fiatal lányra az olvasók 14,18 százaléka szavazott.

A verseny ezzel nem ér véget, hiszen a hónap során bemutatott legszebb, legszimpatikusabb lányokra továbbra is a vaol.hu-n lehet szavazni. A tizenkét hónap letelte után pedig majd lapcsoportunk, a Pannon Lapok Társasága Év lányát választhatják meg az interneten szavazók.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!