Hírek

2017.05.15. 08:08

Egész nap csattogtak a súlyok és dagadtak az izmok Szombathelyen

Szombathely – Csak még egyet! – ez a „parancs” szinte minden pillanatban elhangzott a szombathelyi Hobbisták által szervezett második HOBBI Intercross Cupon szombaton, ahol a versenyzők nem hiába üvöltöttek teli torokból, ugyanis kemény kihívások közepette kellett helyt állniuk.

Elek Szilveszter

Az ország minden részéről érkeztek versenyzők a Crossfit versenyre, összesen 38 hatfős csapat képviseltette magát. – Aki számít, az itt volt – szögezte le büszkén Bertha György, a Hobbisták egyesületének vezetője, a megmérettetés megálmodója és főszervezője.

Az idegek pattanásig feszültek, az izzadtságtól csillogó izmok megfeszültek – a versenyzők nem ismertek tréfát... És ha gyakran fel is üvöltöttek, jól helyt álltak az olyan gyakorlatokon, mint például a kamionhúzás, a száz kilogrammos kerék görgetése vagy a szinkron négyütemű fekvőtámasz.

A kora estig tartó rendezvényen végül a Wodomstock csapata érte el a legjobb eredményt, őt a Galaxy crossfitesei követtek, a bronzérmet pedig a Debrecen 2. tagjai vitték el. A Hobbisták csapata a 14. helyezést érte el.

Különdíjat kapott három igazán kemény harcos: Gergácz Bence, a Hobbisták siket versenyzője, egy könyökével műtött, illetve egy 39 fokos lázzal  küzdő crossfites. Az eseményen volt gyermek erőpróba is, ahol 150 lurkó tehette próbára magát – a Hobbisták mindegyik lelkes apróságnak adtak oklevelet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!